Thursday, December 30, 2010

17#Ai no Kotoba ~ Moon-chan, arigatou :D

kali ni nak tunjuk header blog Colours~Melody and Harmony yang Moon-chan tolong buat
yalah, orang lepas SPM kan? memang bosan
he he
thanks^^


cantik tak? :D

kalau nak tau, Moon ni suka betul edit gambar
dah macam2 header dia buat
dia pun sama dengan Hana, minattttt dengan TVXQ, especially Jaejoongie oppa 
Moon-chan, thanks again^^


Sunday, December 26, 2010

16#Ai no Kotoba ~ Happy 7th Anniversary of TVXQ

Happy 7th Anniversary of TVXQ~
TVXQ ♥ ♥ ♥ 
no matter it's JYJ, no matter it's HoMin, we always be by your side
only all of you, the stars shine brightly on the night sky
Cassiopeia is just not your fans, but we're your soul, your courage to stand and faces lots of obstacles
we're the one
Always Keep The Faith!!!!!

















Always Keep The Faith, I Believe in You
Always Keep The Faith, I Believe in TVXQ
♥ ♥ ♥

Saturday, December 25, 2010

15#Ai no Kotoba ~ Yummies! :D

korang tak meleleh air liur ke tengok sume ni?
jom layan~




 my favourite.. yummy yam :p
especially yang ada laici banyak2 tue


 turut jadi favourite aku.. tapi biasanya aku layan New York Cheese Cake aje kalo gi Secret Recipe :)


 terliur dengan benda alah ni lepas baca citer kawan aku title Cinta Coffee House tu...


 Cik Najwa Mansor, bila boleh ajar saya wat nie???


trifle~


actually, tengah lapar nie.. jam baru pukul 5.13 pagi dan saya sudah lapar~